dinsdag 21 oktober 2008

Drukke dagen...

Hehe, wat een drukke dagen hebben wij al achter de rug!!! Heel dat grootoudersfeest is enorm leuk, maar toch zo'n berg werk om te 'organiseren'... Ook aan de kleuters is te merken dat er iets belangrijks te doen is...
De voorbije dagen heb ik daardoor spijtig genoeg maar weinig tijd gehad om foto'tjes te trekken. En de foto's die ik dan trok, waren helemaal wazig.. Dus het was eventjes stilletjes op ons blogje...
Maar het wazige-foto's-probleem is voorlopig weer opgelost en vandaag was het weer eventjes rustig (=> de stilte voor de storm???), dus eindelijk weer effe tijd om de site te up-daten!

Hieronder zie je de kleuters in onze zithoek zitten. Nadat 's morgens iedereen zijn jas heeft weggehangen, boekentas onder de bank heeft gezet en eventjes de tijd kreeg om rustig 'wakker' te worden; houden wij een 'onthaal' in onze zithoek. We zitten dan gezellig bij elkaar en zeggen goedemorgen tegen elkaar... Een liedje, een rustig momentje bij het kaarsje, mag er natuurlijk niet bij ontbreken!


Na het onthaal is het dan weer tijd om aan het werk te gaan. Hierboven zie je Liam die volop witte stippen op zijn paddestoel aan het stempelen is... "Met één vingertje" had onze juf gezegd, maar dat ging het petje van onze Liam een beetje te boven... Hij vind het wel véél leuker om met AL zijn vingers te stempelen. Gelukkig kan onze juf daar wel tegen! :-)

Lisa en Charlotte hebben het stempelen al achter de rug en kunnen aan de slag op de steel van de paddestoel. Ze plakken dit vol witte stukjes papier.

En soms, als het eens héél rustig is in onze klas, en er maar weinig kindjes zijn (zoals bvb. maandagnamiddag => enkel onze 3 meisjes!!), dan doen we wel eens iets speciaal! Kijk maar eens hieronder... Voor de eerste keer dit schooljaar kregen onze meisjes een schaartje in hun handen! Want ja, als de juf iets aan het knippen is, dan willen onze meisjes dat ook natuurlijk he! Ik moet zeggen dat het best vlotjes ging. Soms was het wel even oppassen voor de tong die bij sommigen naar buiten kwam piepen... Maar ze hebben er plezier in gehad!



Ik wens jullie alvast héél véél kijkplezier toe tijdens het grootoudersfeest!!!!!!!!!!!!!!

Tot gauw!

1 opmerking:

Unknown zei

Hoi juf Els,

wat tof dat je ons laat meekijken naar wat er allemaal bij de nijntjes gebeurt.
Het is op de foto's duidelijk te merken dat iedereen het super naar zijn zin heeft!

Groeten,

Gert & Ilse, ouders van Charlotte